top of page

Välkommen till Omocom-familjen, Mikaela Danielsson!

Omocom välkomnar sitt senaste tillskott, Mikaela, till familjen. Mikaela kommer närmast från försäkringsbolaget Trygg-Hansa där hon har jobbat som Affinity Underwriter och nu är lyckan hos Omocom där hon kommer fortsätta sin underwriter-karriär tillsammans med Patric och resten av produkt-teamet. En välbehövlig och viktig förstärkning till teamet!


Utöver Mikaelas erfarenhet som Affinity Underwriter har hon även jobbat med skadereglering, eftersom hon extrajobbade på både Solid och Trygg-Hansa under hennes studietid i Lund.

"Vi är otroligt glada att äntligen få välkomna Mikaela till Omocom, och framför allt till produktteamet, där hennes kompetens och person är efterlängtad! Omocom-affärerna växer och breddas, och så även vårt team - Så att vi ska hinna med och stärka upp, innan alla affärer är på plats!"

säger Hanna Blom, CPO på Omocom och Mikaelas närmsta chef.


Vi hoppas och tror att Mikaela kommer att trivas på hund-älskande Omocom! Hela 100% av medlemmarna (3 av 3), i produkt-teamet är nämligen nuvarande eller blivande hund-ägare, och intresset för vovvar är team-överskridande på Omocom. Även andra djur, t ex hästar, intresserar Mikaela och hon gillar att klättra och åka på utflykter i naturen på hennes lediga tid.

"Det ska bli väldigt spännande att jobba i ett mindre företag där saker och ting går snabbt och där det finns möjlighet att ha en större inblick i alla delar bakom en affär!"

säger Mikaela Danielsson om börja jobba på Omocom.

Mikaela med K, eller "Mickis", joinar produkt-teamet som Underwriter.

bottom of page