top of page

Trots skador kan 93% tänka sig att hyra ut sin egendom igen

Uppdaterat: 2 juli 2021

Det har väl inte undgått någon att Omocom handlar om cirkularitet, och med vårt motto "Keeping products in use" är vi oerhört stolta att kunna presentera siffror som bekräftar att vi gör just det. "Keeping products in use" alltså.


Responsen kommer från våra plattformars kunder som faktiskt har råkat ut för en skada, och har behövt nyttja försäkringen och varit i kontakt med våra skadespecialister för att få ersättning. Svaren och siffrorna som presenteras nedan är baserat på samtliga svar, oavsett plattformens branch eller typ av försäkringslösning, som hittills inkommit under 2021.


93% har svarat ja på frågan om de kan tänka sig att hyra ut sin egendom igen, alt. använda försäkringslösningen igen. På skalan 1-10 om hur servicen hos Omocom upplevs ligger medeltalet på finfina 9,4 av 10.


Responsen från kunderna har varit av blandad karaktär, och vi på Omocom uppskattar givetvis både ris och ros. Det förstnämnda använder vi bl.a. för att produktutveckla tillsammans med plattformarna, och det senare stoltserar vi gärna med, t ex lite längre ned i denna text.

Här kommer ett axplock av de kommentarer som har kommit in i samband med en skadeanmälan. TW: Skryt-känsliga personer kan sluta läsa nu.


"Servicen var klanderfri"


"Jag är supernöjd och ger er med än gärna 10 av 10! Skulle absolut anlita er igen!"


"Jag är mycket nöjd med en snabb och smidig hantering, så en 10:a i betyg! Kommer absolut att fortsätta hyra ut mina verktyg då jag känner fullt förtroende om det skulle hända något"


"Jag kan absolut tänka mig att hyra ut varan igen med vetskapen att det går att få så snabb och smidig hjälp vid eventuella skador!"


"Jag blev positivt överraskad över hur snabb hantering ni hade och hur smidigt det gick. Det tillhör, enligt mig, inte vanligheten när det kommer till försäkringsbolag. Jag var ytterst tveksam till att hyra ut min maskin igen, men tack vare er hantering så vände ni mig från väldigt negativ till väldigt positiv. Så ja, jag är väldigt tacksam och glad! Och det är mina kunder med, som tack vare er får möjligheten att fortsätta hyra maskinen."


"Ni skötte er exemplariskt och efter att ha upplevt hur bra det funkar känner jag mindre eller ingen oro att fortsätta hyra ut. Nästa uthyrning har redan skett."


"Hade inte kunnat vara bättre. Gick fort och allt flöt på smidigt. Skulle köra med er igen" Med detta sagt vill vi tacka alla partners och konsumenter som använder sig av Omocoms försäkringslösning, tillsammans gör vi skillnad! Vi på Omocom önskar er en jättefin sommar. Stay circular! ✌🏼

bottom of page