top of page

Rymla och Omocom ingår samarbete och försäkrar egendom förvarad i P2P-förmedlade förvaringsutrymmen!

Keeping spaces in use är Omocoms ledord och också precis det som Rymlas affärsidé går ut på. Rymla - en nytänkande marknadsplats för förvaring, förmedlar redan existerande förvaringsutrymmen mellan privatpersoner och företag. Genom ett mer prisvärt och miljövänligt alternativ erbjuder Rymla priser upp till 50% billigare, jämfört med traditionella och etablerade förvaringsbolag.

Rymla startade hösten 2020 med målet att kunna erbjuda smarta och prisvärda förvaringsutrymmen - utan att tumma på hållbarhet! En av de unika användarfördelarna är att privatpersoner samt företag kan tjäna pengar genom att hyra ut sitt oanvända utrymme, något som kan “boosta” privat- och företagsekonomin.

Att förvara sina käraste ägodelar ska alltid kännas tryggt, varför en försäkringslösning förmedlad av insuretech-bolaget Omocom blev en självklar del av affärserbjudandet.

“Att kunna erbjuda försäkring till alla våra användare och kunder ser vi som en självklarhet för att ge dem bästa möjliga värdeerbjudande, utöver det fantastiska som tjänsten redan ger. Vi är stolta över att få samarbeta med Omocom som går i linje med våra värderingar och framtidsvisioner, en modern försäkringsaktör som dessutom ger sina kunder fantastisk service.”

- säger Rymlas VD/CMO Katrin Persson/Sofia Tungel i sin presskommentar.

Förvaringsytorna som förmedlas kan vara alltifrån vind- och källarförråd till garage, parkeringsplatser och rum. Omocoms försäkringslösning skyddar den förvarade egendomen mot stöld, skador och förlust under förvaringstiden, vilket både ökar Rymlas konvertering samt snittvärdet per förvaring.

I bild: Johan Palm, Makida Barbour, Katrin Persson, Sofia Tungel och Agnes Bergling.


”Precis som Omocom’s ledord ”keeping spaces in use” agerar vår nya samarbetspartner Rymla, vilket gör samarbetet till en perfekt match! Vi är oerhört glada att få vara en del av Rymlas affärserbjudande och få försäkra sådana ägodelar som man kanske är mest rädd om. Tillsammans använder de ytor som redan finns, för en mer hållbar framtid!” – säger Agnes Bergling, Business Developer på Omocom.

Riskbärare av försäkringen är W. R. Berkley Sweden.

Läs mer om Rymla: https://rymla.se/

bottom of page