top of page

Omocoms är med Insurance Capacity Manager! Välkomnar Jesper Bergwall

Omocom välkomnar Jesper Bergwall som Insurance Capacity Manager! ! Jesper, som har mer än 10 års erfarenhet inom försäkringsbranschen, var sugen på en ny utmaning och insåg att livet är kort efter att ha fått sitt första barn.


Senast jobbade han för den svenska försäkringsjätten Trygg-Hansa och går nu in i InsureTechs scale-up företaget Omocom för att stärka och hjälpa produktteamet med bl.a. världsomspännande försäkringskapacitet och allmän underwriting.

Vad är mer spännande än InsurTech!? Jag ser fram emot den kommande resan tillsammans med ett starkt team och utöka vår underwriting- och försäkringskapacitet

- säger Jesper Bergwall om att börja jobba på Omocom.

När Jesper inte räknar på risk eller jagar försäkringskapacitet älskar han att spela bowling. De senaste 20 åren har han spelat för Stockholmsbaserade klubben Värtans IK.

"Jag har haft möjligheten att göra tre perfekta serier 300 poäng (hittills). Det roliga med bowling är att det är både lag och individuell insats som gäller. Så jag hoppas kunna ta med den känslan och perfektionen i framtida vinster och affärer", säger Jesper.


Och vi är säkra på att han kommer att göra det. Vi är superglada att ha dig ombord Jesper, välkommen igen! // Omocom-teamet

bottom of page