top of page

Omocom ingår samarbete med Portugals största plattform för begagnad elektronik, Forall Phones

Insurtech-företaget Omocom, tillsammans med riskbäraren W.R Berkley Insurance AG, lanserar sin helt nya produkt för begagnad elektronik med Portugals ledande företag för renoverade appleprodukter i Portugal, Forall Phones.


Försäkringen är en allriskförsäkring, giltig i 12 månader från inköpet, med möjlighet att förlänga ytterligare ett år. Den frivilliga försäkringen kommer att finnas tillgänglig för Forall Phones kunder både i deras webbshop, och i Forall Phones fysiska butiker.


Cirkulärt hela vägen

Alla skadeanmälningar hanteras av Omocoms erfarna skadespecialister, och när en elektronikprodukt behöver repareras eller bytas ut kommer Forall Phones att vara huvudpartner och därmed hålla processen cirkulär hela vägen.


"Vi är jätteglada över att kunna integrera vår innovativa on-demand-försäkring för renoverade elektroniska produkter i Forall Phones webbshop samt nät fysiska butiker. Forall Phones och Omocom är verkligen jämlikar i cirkulär ekonomi, eftersom båda våra bolagen är perfekt anpassade för att utöva och stödja grunderna för att hålla befintliga prylar i användning. När man tänker på att 50 miljoner ton e-avfall genereras varje år, är både Portugal och världen tacksamma för företag som Forall Phones, som aktivt hjälper till att skära ner e-avfallet genom att renovera elektroniska produkter, medan Omocom stöder dem genom att erbjuda det försäkringsskydd som dessa prylar förtjänar. ", säger Damian Roach, regionchef - södra Europa, på Omocom.


”Den ökade miljöhänsynen till elektroniskt avfall och ojämlikheten i tillgången till premium-teknologi motiverade oss att ändra spelreglerna och skapa det första portugisiska varumärket som helt fokuserade på att sälja renoverade produkter när vi startade 2016. Men vad fick oss att blomstra? Kvaliteten på våra produkter och den nära relationen till våra kunder, Forall-familjen. Vi vill erbjuda den bästa möjliga upplevelsen och göra dem medvetna om den positiva förändring de skapar för miljön. Därför är detta partnerskap så meningsfullt - vi ger vår Forall-familj möjligheten att skydda sina prylar lika mycket som de skyddar planeten ”, Ricardo Jorge, marknadschef på Forall Phones.

Läs mer om Forall Phones: https://forallphones.pt/

Inlägget är översatt från engelska.

bottom of page