top of page

Omocom i nytt samarbete med norska Uveil - Försäkrar inspelningsplatser

Uveil heter det Norska startupföretaget som distribuerar inspelningsplatser i hela Europa. De levererar en plattform där produktionsbolag sätts samman med ägare till unika lokaler, kontor och privata hem möts.Företaget hjälper location-scouter att effektivisera sina processer, för att snabbare och smidigare kunna hitta unika inspelningsplatser utan att tumma på exklusiviteten. Målet är att ha marknadens bästa sökfunktion med specifika sökkriterier, och att kunna erbjuda ett stort, exklusivt utbud av inspelningsplatser för tv, film och reklam.


För dig som äger inspelningsplatsen innebär det att du via Uveil kommer ha full kontroll över hur din lokal används, och med försäkring via Omocom med W. R. Berkley som riskbärare, kan du dessutom känna den extra trygghet som det innebär att platsen och prylarna som används i samband med inspelning är försäkrade om (eller snarare, när!) olyckan är framme.

"Samarbetet med Omocom ger Uveil möjlighet att fokusera på det vi är bra på, samtidigt som vi vet att alla hyresavtal är säkra genom Omocom. De har levererat lösningar som passar perfekt med våra system och önskemål, och forskningsprocessen är enkel för våra kunder" säger Fredrik Opheim, CEO på Uveil.

På bilden ser vi Uveils grundare Fredrik Opheim


Uveil vänder sig både till location-scouter och för dom som äger ett boende, kontor eller lokal. Uveil distribuerar inspelningsplatser i Norge men kommer så småningom att erbjuda platser i hela Europa.

”Det är oerhört kul att få samarbeta med ett spännande företag som Uveil! För Omocom att kunna erbjuda en försäkring som täcker både privata och kommersiella lokaler, under den tidsperiod som efterfrågas är fantastiskt. Hyres- och försäkringsperioden kan variera kraftigt, och för Omocom att kunna leverera en skräddarsydd försäkring som tar hänsyn till dessa variabler är unikt, och det är vi väldigt stolta över” säger Sara Forsberg, CCO, Omocom.

#omocom #insurtech #insurances #circulareconomy #letsgo

bottom of page