top of page

Omocom är med COO! Välkommen Richard Hernemyr

Det händer mycket på Omocom, och inte minst välkomnar vi varmt Richard Hernemyr som Chief operating officer, COO, på företaget. Internationell expansion, växande arbetslag och ett tiotal skräddarsydda försäkringsprodukter byggda att skala inom Europa är några av de stora händelser som Richard Hernemyr kommer ha ett övergripande operativt ansvar över.


En välkommen roll att fylla i ett viktigt skede av Omocom-resan. För Richard som är van att jobba med SaaS och startups blir Omocom hans fjärde startup i ordningen.

Vi ställde Richard frågan vad för speciellt med Omocom som fick honom att nappa.

"Omocom är ett företag som känns 'rätt i magen' helt enkelt. En företagskultur med rätt värderingar och en produkt som gör gott"

Säger Richard Hernemyr om Omocom.


När Richard inte jobbar ägnar han gärna tid för utomhusaktiviteter, och då särskilt löpning. Han berättar även att han älskar och bygga och snickra på fritiden. "Som en glad amatör" tillägger han.


"Det är bara att plocka fram löpardojorrna och hänga på Richard då det är han som tar lead när vi nu ska skala internationellt. Vi är så glada och välkomnar Richard till omocomfamiljen!"

Säger Alexandra Wohlfart, Head of Staff på Omocom.

bottom of page