top of page

Möt Helene Neiglick - Omocoms Senior Business controller

I oktober 2021 fick Omocom äran att anställa Helene Neiglick som konsult, men från och med april 2022 får vi äntligen ha henne som anställd! Med mer än 25 års erfarenhet som ekonomichef i olika branscher kommer hon att inta en roll som Senior Business controller, och kommer att tillsammans med sina kollegor Simon och Johan att strukturera upp flöden och processer för ekonomiavdelningen. De senaste 15 åren har Helene jobbat på olika försäkringsförmedlarbolag, såsom Willis och Säkra, och nu har skutan tagit henne vidare till den uppstickande försäkringsförmedlaren och InsurTechbolaget Omocom.

"Jag började på Omocom i oktober som konsult men från april blir jag på riktigt en i detta härliga, ambitiösa Omocomgäng. Det är så spännande och jag är så glad att få vara delaktig i Omocoms spännande resa för en hållbar framtid."

säger Helene om att jobba på Omocom.

Helene bor tillsammans med hennes man och sin dalmatiner Max norr om Stockholm och har två utflugna barn.

"Jag är aktiv på min fritid och det blir hundpromenader, mycket träning, en del volontärarbete och så umgås med familj och vänner. Jag tycker mycket om att vandra och har gjort två längre vandringar längs Camino Frances och Camino Santiago"

berättar Helene. Helene kommer att ha sin bas från Omocoms hundvänliga Stockholms-kontor, men hoppas såklart snart kunna besöka de andra filialerna så snart tillfälle ges.

Omocom är otroligt glada och tacksamma att Helene Neiglick äntligen kommer vara med oss på heltid, och inte "bara" som konsult. Varmt välkommen till Omocom Helene, vi vet redan att du är en stjärna! 💫


bottom of page