top of page

Hanna Skandevall förstärker Omocoms säljavdelning

Omocom välkomnar varmt Hanna Skandevall till gänget! På Omocom kommer Hanna vara en del av det stadigt växande Sälj-teamet, och är en välbehövligt förstärkning med lång erfarenhet inom försäkringsbranschen. Hon har nämligen närmare 20 års erfarenhet i försäkringsbranschen, och kommer närmast ifrån sin roll som Key Account Manager på Europeiska ERV. Nu när Omocom växer ytterligare ut i Europa och världen med sina hållbara försäkringslösningar, är behovet av en erfaren säljare enorm på bolaget. Och det är inte bara Omocom som är otroligt glada att få ha med Hanna i teamet. Så här säger hon om att börja jobba på Omocom:

Jag är så glad över förtroendet att få vara med på Omocoms fortsatta resa för en hållbar framtid! Efter närmare 20 år i försäkringsbranschen känns det riktigt roligt att få vara delaktig i Omocoms härliga gäng och utveckla nya partner-samarbeten

säger Hanna Skandevall När Hanna inte jobbar njuter hon av fritiden med långa promenader i naturen hemma på "ön" samt en hel del yoga. När tillfälle ges går hon på roliga konserter med massor av ös, gärna tillsammans med vänner som hon lärt känna under åren i försäkringsbranschen.

Vidare om att jobba berättar Hanna:

Jag brinner för att kombinera användarnytta, affärsnytta och hållbarhet! Innovation, relationer och lyhördhet är mina drivkrafter för att skapa hållbara program som stärker den cirkulära ekonomin.

Citatet ovan som kommer ifrån Hanna Skandevall själv, låter nästan som en summering av Omocoms egna värdegrund. Vi behöver väl knappast tillägga att vi är otroligt peppade på att äntligen ha med Hanna i Sälj-teamet och på företaget - En "perfect match", helt enkelt! ✨

bottom of page