top of page

GuestReady Portugal och Frankrike samarbetar med Omocom genom att inkludera uthyrningsförsäkring

Om GuestReady


GuestReady, som lanserades 2016, har som mål att hjälpa att spara tid samt göra deras boenden till en lönsam inkomstkälla bl.a. genom att lista boendet för andrahandsuthyrning. Med digitala verktyg gör GuestReady det tryggt och enkelt för inblandade parter med det som kan kännas svårt vid en andrahandsuthyrning - De hjälper till med listning av boendet på nätet, fotografering, kommunikation med gäster, städning, tvätt samt in- och utcheckning av gäster.


GuestReady + Omocom = Din fullservicepartner


Omocom är en svenskgrundad försäkringsförmedlare som tar fram och distribuerar försäkringar inom den cirkulära ekonomin.

Försäkringen är framtagen för att matcha och komplettera hyresvärdens ordinarie hemförsäkring för att ge hen sinnesro och trygghet. All-riskförsäkringen omfattar oförutsedda skador och förlust av fast inredning och egendom, och är framtagen för att ersätta skador som har skett under uthyrningstiden där en ordinarie och traditionell hemförsäkring inte täcker.

Omocom-försäkringen fungerar som den saknade pusselbiten för att se till att hyresvärden är helt skyddad under uthyrningen, och möjliggör trygghet för att hyra ut sitt boende. Omocom, som har "Insurance, on demand" som sin slogan, är glada över att äntligen börja samarbeta med GuestReady.

GuestReady listar boende på flera boknings-plattformar såsom Airbnb, Booking.com, Home Away och andra plattformar för korttidsuthyrning. GuestReady tillhandahåller tjänster för boendeförvaltning och är en oberoende tredjepartstjänst.


W.R Berkley Europe AG (GuestReady Portugal) och Wakam (GuestReady Frankrike) är riskbärare för försäkringarna.


bottom of page