top of page

Den dolda pärlan i mobilmiljön: Varför du borde överväga en begagnad mobil med cirkulär försäkring

Många av oss byter telefon vartannat eller var tredje år, men har du någonsin funderat över var din gamla trotjänare hamnar? Och vilket skydd du egentligen får när du satsar på en begagnad mobil? Låt oss dyka ner i den fascinerande världen av begagnade mobiler som renoverats och upptäcka varför de inte bara är ett ekonomiskt smart val, men också ett tryggt alternativ med den rätta försäkringen.

Varför renoverade mobiler är framtiden

Hållbarhet först: En av de största fördelarna med att välja begagnade mobiler är deras positiva inverkan på miljön. Istället för att producera nya enheter eller kasta bort gamla, ger vi tekniken en andra chans att glänsa.


Kvalitetskontroll: När folk hör ordet "begagnad", tänker många direkt på enheter med okända skavanker, och visst kan det ibland vara fallet. Traditionellt sett har många köpt begagnade telefoner direkt från andra privatpersoner, utan några garantier eller trygghet. Men en renoverad telefon är en helt annan historia. De genomgår rigorösa tester, kontroller och eventuella reparationer innan de når marknaden igen. Hos Refurbly garanterar vi att varje enhet är i toppskick och redo för sin nästa ägare - backat av vår 2-års garanti.

Det osynliga skyddet: Omocoms cirkulära försäkring


Ett extra lager av trygghet: Att köpa en renoverad enhet kan kännas lite skrämmande för vissa. Vad händer om något går fel eller om mobilen åker i golvet? Det är här Omocom kommer in i bilden. Med deras cirkulära försäkring får kunderna ett extra skyddslager,

vilket betyder att din investering är säkrad när olyckan är framme.


Överträffar vanliga hemförsäkringar: Medan de flesta hemförsäkringar har åldersavdrag som gör att en mobil anses vara värd 0 kr efter bara några år, ser Omocom bortom detta och ger noll avdrag samtidigt som självrisken ligger långt under hemförsäkringens självrisk som vanligen ligger runt 1500 kr.


Slutsats: Att välja en renoverad mobiltelefon är inte bara ett hållbart och ekonomiskt val, det är också ett tryggt val när det är kopplat till rätt försäkring. Med företag som Refurbly och Omocom som går hand i hand, kan du känna dig säker på att du gör det bästa valet för både din plånbok och planeten.

Inlägget är ett gästblogg-inlägg skrivet av Refurblys CMO Daniel Pettersson.

bottom of page