top of page

5-stjärniga semesterupplevelser hos Scandinavian Hospitality nu med förstklassig försäkringslösning

Sedan Scandinavian Hospitality startade 2020 har bolaget riktat in sig på 5-stjärniga upplevelser där upplevelsen skräddarsys efter gästernas önskemål. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark, och med en samling noga utvalda exklusiva boenden erbjuder företaget förstklassiga semesterupplevelser, där alltifrån concierge-service till privatkock vid måltider erbjuds. Konceptet som de kallar ”The Scandinavian Hospitality difference” beskrivs omvandla drömmar till sömlösa semestrar.

Scandinavian Hospitality som ställer höga krav på både uthyrare, hyrestagare och sina samarbetspartners, inkluderar nu även en lika förstklassig försäkringslösning via Omocom. Som en uppstickare i den traditionella försäkringsbranschen, blev Omocom därmed en ideal samarbetspartner för Scandinavian Hospitality när det kom till valet av försäkringspartner.

”Scandinavian Hospitality erbjuder korttidsuthyrning av Nordens mest exklusiva och unika villor i kombination med en femstjärnig hotellservice. Samarbetet med Omocom gör det möjligt att genomföra våra uthyrningar på ett tryggt och säkert sätt, för både villaägare och gäster” - Martin Gunnarsson, grundare av Scandinavian Hospitality

I bild: Martin Gunnarsson (Scandinavian Hospitality), Makida Barbour (Omocom) och Simone Kruithof (Scandinavian Hospitality)


Under den andra halvan av 2020 har Omocom specialiserat sig på försäkringslösningar inom boende- och andrahandsuthyrning, bland annat genom att rekrytera Richard Du Rietz, tidigare CFO på boendeplattformen Qasa. Enligt Du Rietz erfarenhet har de traditionella försäkringsbolagen inte velat anpassa sig till den nya delningsekonomin, och i sina tidigare roller på bl.a. Qasa så har det varit varit en riktig utmaning att få en passande försäkringslösning på plats.

”Jag är oerhört glad och stolt över att vi och Scandinavian Hospitality har landat i en försäkring som täcker målgruppens specifika försäkringsbehov, och har med min erfarenhet verkligen förstått deras tidigare utmaning i att hitta en lösning som passar!” säger Richard Du Rietz, Head of Strategy på Omocom.

Omocom och Scandinavian Hospitality har ett liknande synsätt på flexibilitet och service mot sina kunder, vilket även har genomsyrat samarbetet mellan parterna hittills.

Scandinavian Hospitality erbjuder två olika samarbetssätt för dig som är husägare – Det ena som innebär att husägaren representeras av Scandinavian Hospitality via egna samt anslutna kanaler i lyxresesegmentet. Det andra vilket innebär att ägaren blir en del av ett förvaltningsprogram där plattformen tar över all marknadsföring, samt hanterar uteslutande alla hyror för att maximera husägarens hyresintäkter.

Allt för att både husägare och gäst inte ska behöva lyfta ett finger – Scandinavian Hospitality frigör tid för varje part för att kunna skapa en så drömlik semesterupplevelse som möjligt. Villorna finner ni hos www.scandinavianhospitality.com.


#omocom #insurtech #insurances #accommodation #circulareconomy

bottom of page