VÅR MISSION

Keeping products in use

Omocom grundades av en enda anledning, att skapa incitament för att hålla befintliga resurser i användning. 45 % av dagens utsläpp av växthusgaser kommer från produktion av de saker vi konsumerar. Om vi ska ha en chans att rädda klimatet räcker det alltså inte att vi flyger mindre, eller sätter solpaneler på taket, vi måste konsumera mindre - eller på ett annat sätt.

Vi vill att våra försäkringslösningar ska få fler att våga ta steget att dela befintliga resurser med varandra eller köpa begagnade produkter, som ju oftast fungerar precis lika bra som att köpa nytt. Omocom handlar lika mycket om försäkring som det handlar om att skapa incitament och stöd för en cirkulär ekonomi.

circlar.png

OM OSS

World domination

Omocom har sina rötter i Sveriges norra delar men har idag sitt huvudsäte i Stockholm, samt kontor i Piteå, Frankfurt och Lissabon. Idag kan drygt 25 helt fantastiska personer från 7 olika nationaliteter stolt titulera sig som Omocomers.

Vi är registrerade försäkringsförmedlare och under direkt tillsyn av Finansinspektionen och distribuerar försäkringslösningar tillsammans med våra samarbetspartners tillika riskbärare i våra affärer, försäkringsbolagen W.R Berkley Insurance Nordic och EIR Försäkring. Våra försäkringslösningar erbjuds idag över hela Norden, samt i Spanien, Portugal och Tyskland men målet är givetvis världsherravälde.

Vi på Omocom hanterar allt från framtagandet av nya försäkringsprodukter och villkor tillsammans med våra riskbärare för att sedan distribuera dessa via vår digitala plattform, ut till slutkund. Vi har även hand om allt rörande hanteringen av skador där våra erfarna skadereglerare ser till att kompensera kunden på bästa möjliga sätt med största möjliga service. Vårt samarbete med skaderegleringsbolaget Van Ameyde gör det möjligt för oss att expandera ut i hela Europa och samtidigt erbjuda skadereglering på lokalt språk utanför Norden.

karta2.png
Berkley_logo_hor.PAN343[1].png
VA1_WT_RGB.png
eir logo.png

SENASTE NYTT

LIFE AT OMOCOM

LEDIGA POSITIONER

Vi letar alltid efter nya stjärnskott att välkomna in i Omocom-familjen. Kika in lediga positioner på vår karriärsida.

OMOCOM MANAGEMENT TEAM

Ola Lowden Landström CEO.jpeg
Sara Forsberg CCO.jpg
Richard Pic Omocom_small.jpg
1 Hanna Blom Omocom.jpg

OLA LOWDEN

CEO

ola@omocom.se

SARA FORSBERG

CCO

sara@omocom.se

HANNA BLOM

CPO

hanna.blom@omocom.se

RICHARD HERNEMYR

COO

richard.hernemyr@omocom.se

Tobias Mård CTO.jpg

TOBIAS MÅRD

CTO

tobias@omocom.se

Alexandra Wohlfart HR.jpg

ALEXANDRA WOHLFART

Head of staff

alexandra.wohlfart@omocom.se

KONTAKT

Låter det intressant?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer eller ring oss på 08 - 520 278 70.

Tack för ditt meddelande!